Axis kvalifioituí WC-osakilpailuun

14.2.2015

Stegars etenee Axiksella kohti Neumünsterin maailmancupia

Kouluratsastaja Terhi Stegars ratsasti lauantaina Axiksella 11. tilalle tuloksella 70.96 prosenttia Neumünsterin Grand Prix’ssä, josta viisitoista parasta jatkaa edelleen sunnuntain maailmancupin osakilpailuun.

- Rata oli virheetön, hyvä ja tasainen, mutta ehkä se viimeinen energia jäi tänään puuttumaan. Rikkeetön rata on kuitenkin tosi hyvä lähtökohta huomiseen ja saamme esitykseen varmasti lisää potkua musiikista. Huomenna viritän myös vähän enemmän kierroksia areenalle, Stegars kertoo paikan päältä tavoitettuna.

Suomalaisratsukko teki kaksi viikkoa sitten oman ennätyksensä GP:ssä Amsterdamissa luvuin 73,1%. Maailmancup ratkotaan GP vapaaohjelmassa, jossa ratsukon edellinen ennätys 77.175 %
syntyi vuosi sitten juuri Neumünsterissä.

Stegars on tällä hetkellä kouluratsastuksen maailmanlistan kovin suomalaisnimi. Ratsukko on noussut 44. sijalle tammikuun loppuun päivätyssä rankingissa oltuaan vuodenvaihteessa 51. tilalla. Nousun takana ovat seitsemäs sija Amsterdamissa GP:ssä ja kymmenes sija maailmancupissa.

Kamppailu Neumünsterin GP:n kärkisijoista oli varsin tasaväkinen. Saksaan toivat kaksoisvoiton Fabienne Lütkemeier - D'Agostino (74.94) ja Ulla Salzgeber - Herzruf's Erbe(74.78) ennen Hollannin Hans Peter Minderhoudia hevosella Glock's Flirt (74.02)

Kouluratsastuksen maailmancupin Länsi-Euroopan liigan seitsemäs osakilpailu ratsastetaan Neumünsterissä sunnuntaina klo 11 Suomen aikaa alkaen.

Maailmancupia on mahdollista seurata suorana lähetyksenä FEIn maksullisessa nettitelevisiossa: http://www.feitv.org/

12.-15.2. Kouluratsastustuloksia CDI-W Neumünster, Saksa
Grand Prix, karsinta maailmancupin osakilpailuun. Sijoittui 8/21
1) Fabienne Lütkemeier - D'Agostino FRH, GER 74.940%
2) Ulla Salzgeber - Herzruf's Erbe, GER 74.780%
3) Hans Peter Minderhoud - Glock's Flirt, NED 74.020%
... 11) Terhi Stegars - Axis TSF, FIN 70.960%

Täydet tulokset: http://reitturniere-live.de/2015/neumuenster/c3_result.html
Järjestäjä: http://reitturnier-neumuenster.de/front_content.php?idcat=925