KorK ry

Syyskokouskutsu

Kouluratsastuksen kannatusyhdistys, KorK ry

Aika: 9.12.2020 klo 18:45

Paikka: TEAMS - kokous - Poikkeuksellinen tilanne

LINKKI JA ILMOITTAUTUMINEN

Kokouslinkin saat ilmoittautumalla 4.12.2020 mennessä virpinordblad@gmail.com

Esityslista:

1. kokouksen avaus

2. valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri, kaksi pöytäkirjantarkastajaa ja tarvittaessa kaksi ääntenlaskijaa

3. todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

4. hyväksytään kokouksen työjärjestys

5. vahvistetaan toimintasuunnitelma, tulo- ja menoarvio sekä liittymis- ja jäsenmaksujen suuruudet seuraavalle kalenterivuodelle

6. valitaan hallituksen puheenjohtaja ja muut jäsenet

7. valitaan yhdistyksen toiminnantarkastaja ja varatoiminnantarkastaja. Nyt toiminnantarkastajana Mikko Luhtala ja varatoiminnantarkastajana Kari Vuorio, molemmat luvanneet jatkaa.

8. muut mahdolliset asiat

- Päätetään toimista puheenjohtajan vaihdoksen myötä tulevista teknillisistä toimista vuodenvaihteen jälkeen.

9. kokouksen päättäminen

Kouluratsastuksen kannatusyhdistys KorK ry:n

psta

Virpi Nordblad

0505023667

Kevätkokouskutsu

Kouluratsastuksen kannatusyhdistys, KorK ry

Aika: 9.12.2020 klo 18:00

Paikka: TEAMS - kokous - Poikkeuksellinen tilanne

LINKKI JA ILMOITTAUTUMINEN

Kokouslinkin saat ilmoittautumalla 4.12.2020 mennessä virpinordblad@gmail.com

Esityslista:

1. Kokouksen avaus

2. Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri, kaksi pöytäkirjantarkastajaa ja tarvittaessa kaksi ääntenlaskijaa

3. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

4. Hyväksytään kokouksen työjärjestys

5. Esitetään tilinpäätös vuodelta 2019, vuosikertomus ja toiminnantarkastajan lausunto

6. Päätetään tilinpäätöksen vahvistamisesta ja vastuuvapauden myöntämisestä hallitukselle ja muille vastuuvelvollisille

7. Käsitellään muut kokouskutsussa mainitut asiat.

8. Kokouksen päättäminen

Kouluratsastuksen kannatusyhdistys KorK ry
psta Virpi Nordblad

 

 

Kouluratsastusvuodelle 2019 on aika sanoa kiitos! 
 

Vuosi 2019 on ollut monella tapaa huikea vuosi Kouluratsastuksen Kannatusyhdistys ry:lle eli meille kaikille tutummin KorKille. 

Olemme saaneet olla mukana huikeissa kilpailuissa, tehdä yhteistyötä monien eri tahojen kanssa ja lisäksi oma klinikkamme oli menestys.  

Kiitos teille kaikille, jotka olitte mukana tekemässä vuotta 2019 kanssamme. Hallituksen jäsenet, yhteistyökumppanit, vapaaehtoiset, yleisö ja tietenkin klinikkamme esiintyjä Patrik Kittel. 

Teimme pitkään valmisteluja ja monta monituista viestiä ja puhelinsoittoa myöhemmin saimme vihdoinkin varmistuksen siitä, että vieraaksemme todella saapuu Patrik Kittel.  

Tiedän, monilla oli epäilys siitä, että nyt mentiin ns. aitojen ulkopuolelle. Silti minua ei huolettanut yhtään ja hallituksen kokouksissa asiaa käsiteltiin. Olimme kaikki yhtä varmoja siitä, että tämä klinikka kannattaa tehdä. 

Olimme oikeassa, klinikka oli menestys. Eikä vähiten siitä syystä, että Patrik Kittel tuli ja otti yleisönsä.  

Vain harva saa suomalaisen yleisön innostumaan niin, että se puhkeaa spontaaneihin aplodeihin ja niin että suorittava ratsukko ei edes hermostunut siitä. Kiitos Patrik, että opetit meille suomalaisille kouluratsastuksen ystäville jotain näin arvokasta. Olen ollut jo kauan sitä mieltä, että suomalaisen kouluratsastuksen pitää uudistua. Tämä jäykkä ja hiirenhiljaisuutta vaativa suorittaminen on vienyt jotain tuosta ilosta ja onnesta pois, joka on nähtävillä suurilla areenoilla.  

Klinikka oli menestys ja voimmekin sanoa että maailmantähden jälkeen meille jäi jaettavaa kouluratsastukselle 6029,45 euroa.  Sitä me olemmekin vuoden aikana tehneet, tukeneet lajiamme parhaamme mukaan. Avustuksia vuonna 2019 olemme jakaneet yhteensä 7 000,00 euroa. Tukea ovat saaneet kilpailujärjestäjät 2 000 euron verran ja loput ovat menneet nuorille kilpailijoillemme, jotka ovat kilpailleet ulkomailla.  

Vuoden 2020 suunnittelu on jo kovassa käynnissä ja neuvottelut seuraavasta klinikasta ovat käynnistyneet. Muutoksiakin on tulossa, mutta ottakaamme se niin, että muutos on aina mahdollisuus parantaa ja kehittää toimintaa. Pyrimme tekemään muutokset mahdollisimman hallitusti ja harkiten, jotta toiminta säilyy yhtä avoimena ja tehokkaana sekä mukaansa tempaavana kuin tähänkin asti.  

Tärkeintä on säilyttää se hyvä henki ja iloinen mieli, joka on näkynyt kaikessa KorK ry:n toiminnassa ja klinikoissa. 

Syyskokouksessa minut valittiin vielä puheenjohtajan jatkokaudelle ja olen iloinen tästä kunnianosoituksesta jäsenistöltämme. Samalla ilmoitin, että tämä on viimeinen vuoteni puheenjohtajana ja annan tilaa uusille ajatuksille ja ideoille. Saimme samalla hallitukseemme uuden jäsenen, Sonja Leschin. Hänen on tarkoitus tässä vuoden aikana ottaa pikkuhiljaa haltuunsa minulle niin rakas KorK ja aloittaa KorKin puheenjohtajana vuonna 2021.  Kiitos Sonja kun lähdit mukaan ja tervetuloa iloiseen joukkoomme. 

Odotan innolla uutta vuotta 2020 ja sen tuomia mahdollisuuksia. 

Oikein hyvää kouluratsastuksen vuotta 2020 toivottaen 

Virpi Nordblad 
Puheenjohtaja 

 

Kouluratsastuksen kannatusyhdistys ry eli KorK on vuonna 1982 perustettu yhdistys, jonka tarkoituksena on edistää kouluratsastusurheilua Suomessa. Yhdistyksen perustajajäsenet olivat Tutu Sohlberg ja Kyra Kyrklund.

Merkittävä osa KorK:in toimintaa ovat sen järjestämät näytökset ja koulutustilaisuudet, joissa ratsastuksen ystävät voivat nähdä esiintymässä suomalaisia sekä kansainvälisiä tähtiä. Muita tapoja, joilla Kork kerää tukee suomalaista kouluratsastusta ovat neuvominen, tiedottaminen ja rahallinen tukeminen.

KorK kannustaa ja tukee kilpailujen järjestäjiä, ratsastajia, tuomareita ja valmentajajäseniämme. Näitä kaikkia voidaan tukea myöntämällä apurahoja tai stipendejä senhetkisten resurssien puitteissa. Kork on toimintansa aikana tukenut kouluratsastusta erilaisina avustuksina huomattavalla summalla.

Avustusten painopiste on 2015 kansainvälisessä kilpailutoiminnassa.

Liittymällä jäseneksi olet edistämässä, kehittämässä ja kannustamassa suomalaista kouluratsastusta!

 

Kouluratsastuksen
Kannatusyhdistys ry - KorK


Pankkiyhteys:
Nordea FI98 1345 3000 0277 85

Y-tunnus: 2641807-7

Yhdistysrekisterinumero: 139707

Hallituksen jäsenten yhteystiedot löytyvät täältä