CDI3* Puolassa

25.4.2015

Solos Lacan ja Wizard kärjessä

Eevamaria Porthan-Broddell ja Solos Lacan jälleen kärkeen Zakrzowissa

 

Kouluratsastajat Eevamaria Porthan-Broddell ja Elisabet Ehrnrooth jatkoivat voittokulkuaan Puolan Zakrzowissa. Suomalaiset ottivat jälleen kaksoisvoiton, tällä kertaa Grand Prix Specialissa. Porthan-Broddell ja 19-vuotias Solos Lacan vei voiton tuloksella 69,647 prosenttia ja Ehrnrooth ja Wizard II oli toinen tuloksella 69,255 prosenttia. Anna-Leena Meller ja Mauser oli luokassa seitsemäs (61,686 %).

 

-Molemmat ratani olivat hyviä ja rikkeettömiä. Eilen olin vähän pettynyt laukkaosuuteen, joka ei ollut niin hyvä kuin se olisi voinut olla. Tänään laukkaosuus oli todella hyvä, varmasti yksi parhaimmista, mitä olemme tehneet, Porthan-Broddell kertoo Puolasta.

 

GP Specialissa Solos Lacan osoitti selkeää kehitystä. Hevonen sai viime vuodesta parempia arvosanoja sille hankalista liikkeistä. Lopputulos ilahdutti luonnollisesti ratsastajaa.

 

-Vanha poika on matkustanut hyvin ja viihtyy täällä. Ja kun se on vielä kehittynyt viime vuodesta, petraa koko ajan. Tuomaritkin hämmästelevät, että minkä ikäinen se onkaan.

 

-Salainen haaveeni oli päästä korkeammille prosenteille kuin viime vuonna. Realismia olisi ollut kuitenkin se, että pysyisimme samalla tasolla.

 

Myös Ehrnrooth ja Wizard tekivät Puolassa hyvää tulosta. -Wizard teki täällä elämänsä radan. Selkeää kehitystä viime vuodesta, Porthan-Broddell totesi.

 

Suomalaiskolmikko siirtyy keskiviikkona Radzionkowiin, jossa on ensi viikonloppuna maailmancupin osakilpailu. Sitä ennen ohjelmaan kuuluu maastoilua ja aurinkoisesta kelistä nauttimista.

 

Kouluratsastusta CDI3* Zakrzow, Puola
Tulokset 25.4.
Grand Prix Special.  Lähti 8.
1) Eevamaria Porthan-Broddell - Solos Lacan, FIN 69,647 %
2) Elisabet Ehrnrooth - Wizard II, FIN 69,255 %
…7) Anna-Leena Meller - Mauser, FIN 61,686 %

Täydet tulokset: LINKKI
Järjestäjä: www.kjlewada.pl