MM nuoret hevoset

9.8.2015

Schubert & Anna von Wendt lähellä finaalipaikkaa

Nuorten hevosten MM:
 

Anna von Wendt ja Schubert neljänsiä 
kouluratsujen MM-pikkufinaalissa Verdenissä

 

Kemiönsaarelaisen Anna von Wendtin ja hannoverruuna Schubertin (isä Sandro Hit - emänisä De Niro) suoritus onnistui kuusivuotiaiden kouluratsujen MM-kilpailuissa Verdenissä lauantaina huomattavasti paremmin kuin perjantain ensimmäisessä karsinnassa. Ratsukko oli pikkufinaalissa hienosti neljäs pistein 7.86, kun edellinen tulos oli 7.24. Hevonen sai laukasta 8.2 pistettä ja yleisvaikutelmasta 8.0 ja ravista 7,9.

 

Kuusivuotiaiden hevosten finaali ratsastetaan sunnuntaina. Ensimmäisestä karsinnasta paikan sinne sai suoraan kaksitoista parasta, ja kun vielä kolme pääsee mukaan pikkufinaalien kärjestä, finaalipaikka oli nyt erittäin täpärällä. Hevosen omistaa Minna Moilanen, ja sen on kasvattanut Gabriele Bechstein.

 

Julia Tallberg oli kuusivuotiaiden hevosten pikkufinaalissa 14:s Ruotsin SWB-kantakirjaa edustavalla ruunalla Highland Park (Figaro R - Sunshine Prince) nousujohteisella tuloksella 7.38. Hevosen on kasvattanut Maria Nilsson ja sen omistaa Oy Nissala Ab.

 

Viisivuotiaiden hevosten perjantain pikkufinaalissa Melinda Ignatius oli Riverbank Farbenfroh’n kanssa 22. tilalla 29 lähtijän joukossa tuloksella 6.88, missä oli reilusti parannusta torstaihin nähden. Hevonen on suomalaista kantakirjaa edustava FWB-ruuna (Fürst Fugger - Diamont Hit), omistaja ja kasvattaja Marjo Vainikka. Viisivuotiaiden hevosten finaali saadaan päätökseen lauantaina seitsemän maissa illalla.


5.-9.8. Kouluratsastusta, nuorten hevosten MM-kilpailut Verden, Saksa

Järjestäjä: www.verden-turnier.de
Tulospalvelu: http://reitturniere-live.de/2015/verden/