Chopin 3. Specialissa

22.3.2015

Hagelstamin Chopin III sai omat ennätyspisteet GP Specialissa Barcelonassa 71,16 %

 Kouluratsastaja Stella Hagelstam jatkoi hienossa vedossa Barcelonan kolmen tähden kilpailuissa MM-oriillaan Chopin III. Ratsastaja sijoittui sunnuntain GP Specialissa kolmanneksi erittäin hyvällä tuloksella 71.16 prosenttia. Kilpailun voittivat Ison-Britannian Fiona Bigwood ja Atterupgaards Orthilia (74.13) ennen Tanskan Ulrik Moelgaardia ja Michigania (72,12).

 

- Tämä oli GP Specialissa uusi ennätys tämän hevosen kanssa sekä myös henkilöinen ennätykseni isommissa kansainvälisissä kilpailuissa. Minulla on nyt ensimmäistä kertaa hevosen kanssa tällä tasolla fiilis, että se tietää ohjelman ja sinut gp-tason kanssa. MM-kisoissa se oli vielä aika vihreä. Nyt kun se tekee piaffea ja passagea, ne ovat oikeasti sitä mitä pitää, Hagelstam kertoo.

 

- Nyt Chopinin kanssa pystyy nautiskelemaan radalla. Se on aina vähän kuuma, mutta se todella hyvin ratsastettavissa. Sen kanssa on ihana tulla areenalle, koska se nauttii esiintymisestä. Meillä oli edelleenkin ihan pieniä,  lähinnä rutiininpuutteesta johtuvia pieniä tahtirikkoja ja virheitä, mutta tuntuu että hevonen kehittyy tällä hetkellä tosi nopeasti.

 

Kilpailu jatkuu ensi viikonloppuna neljän tähden tasolla.

 

- Tietenkin vastus kasvaa ja tänne tulee lisää kovia nimiä, mutta toivon että pystyisin vastaaviin tuloksiin tällä tasolla ja myös parantamaan. Nyt voin ottaa jo vähän enemmän riskiä, ehkä lisätä vähän enemmän, koota enemmän piruettiin, kun hevonen on niin mukana ja valmiin tuntuinen, Hagelstam iloitsee.

 

17.-22.3. CDI3* Kouluratsastustuloksia Barcelona, Espanja

 

Sunnuntai 20.3.

 

Grand Prix Special finaali, lähti 13

1) Fiona Bigwood - Atterupgaards Orthilia , GBR, 74.132 %
2) Ulrik Moelgaard - Michigan, DEN 72,115 %
3) Stella Hagelstam - Chopin III, FIN 71,162 %

 

Tulokset ja aikataulut: http://scores.topiberian.com/