CDI-W Radzionkow, Puola

2.5.2015

Ettan Ehrnrooth - Wizard II palkintojenjaossa. Kuva: Janne Bergh
Ettan Ehrnrooth - Wizard II palkintojenjaossa. Kuva: Janne Bergh

Ettan ja Wizard II voittivat Specialin

Elisabet Ehrnrooth ja Wizard II nousivat voittoon Radzionkowin GP Specialissa  
 

 

Olympia- ja MM-ratsastaja Elisabet Ehrnrooth ja 13-vuotias ruuna Wizard II nousivat voittoon Grand Prix Specialissa Puolan Radzionkowissa. Ehrnroothin voittotulos oli 66,843 prosenttia maksimipisteistä. Ratsukko ohitti Grand Prix´n voittaneen Eevamaria Porthan-Broddellin  ja Solos Lacanin, jotka jäivät luokassa kolmanneksi (66,392 %). Suomalaisten väliin kiilasi Palestiinaa edustava Christian Bruhe hevosella Cinco De Mayo (66,49 %). Kärkikolmikko oli vain puolen prosentin sisällä toisistaan.

 

-Hevonen oli tänään jo vähän väsynyt, mutta teki hyvän raviohjelman. Laukassa meille tuli pieniä virheitä. Olen tyytyväinen Wizardiin ja tulokseen, vaikka pisteet eivät tänään olleet niin korkeat. Ne olivat kuitenkin tästä joukosta korkeimmat, Elisabet Ehrnrooth kertoi Puolasta.

 

Kahden viikon Puolan kiertueesta on ollut hyötyä Ehrnroothin hevoselle.

 

-Hevonen on mennyt eteenpäin. Se liikkuu nyt kootummin ja tasaisemmin Grand Prix´ssa. Se tuntuu valmiimmalta tälle tasolle, ratsastaja kehuu hevostaan, jonka parhaita puolia ovat suoritusvarmuus, hyvät kilpailuhermot ja askellajeista erityisesti ravi.

 

Ratsukko suuntaa seuraavaksi kotimaahan valmistautumaan SM-kilpailuihin. Sen jälkeen vuorossa ovat mahdollisesti PM-kilpailut ja Falsterbon kansainvälinen kisa.

 

-Sen jälkeen ”who knows”, Ehrnrooth sanoo viitaten mahdollisiin Aachenin EM-kilpailuihin. -Pyrin pitämään hevoseni tyytyväisenä ja terveenä.

 

Emma Kanerva kilpailee Mannheimissa

 

Mannheimissa, Saksassa Emma Kanerva ja Lord of Lennox V kilpailivat myös tänään Grand Prix Specialissa. Ratsukko sai suorituksestaan 64,373 prosenttia, mutta sijoitus oli vielä auki luokan ollessa kesken. Tulokset päivittyvät tänne (luokka 19): LINKKI


Pararatsastajat Jaana Kivimäki ja Katja Karjalainen aloittavat kilpailunsa Mannheimissa sunnuntaina. Ranskan Samurissa kolmen tähden tasolla kilpailevat puolestaan Niina Nilosaari - Kom Ragdoll, Kikka Suomio – Flourian ja Kira Kanerva – Dorazio, tulokset alla.

 

Tulokset 2.5.
Kouluratsastusta CDI-W Radzionkow, Puola
Grand Prix Special. Lähti 6.
1) Elisabet Ehrnrooth - Wizard II, FIN 66,843 %
2) Christian Bruhe - Cinco De Mayo, PAL 66,490 %
3) Eevamaria Porthan-Broddell - Solos Lacan, FIN 66,392 %

Täydet tulokset: LINKKI
Järjestäjä: http://cdi.radzionkow.pl

 

Kouluratsastusta CDI3* Saumur, Ranska
Tulokset 1.5.
FEI Grand Prix. Lähti 26.
1) Fiona Bigwood – Atterupgaards Orthilia, GBR 74,72 %
…20) Niina Nilosaari - Kom Ragdoll, FIN 64,08 %
21) Kikka Suomio – Flourian, FIN 64,06 %
…23) Kira Kanerva – Dorazio, FIN 62 %

 

Täydet tulokset: LINKKI

Tulokset: http://cdiosaumur.wix.com/cdi-de-saumur#!resultats-/cv4y
Järjestäjä: www.cadrenoir.fr
Livestream: LINKKI