Stuttgart World Cup

20.11.2015


Axis sai yli 70 % GP:ssä

 

Terhi Stegars ja Axis TSF 12. tilalle Stuttgartin GP:ssä

Kouluratsastaja Terhi Stegars oli kahdestoista Axis TSF:n kanssa perjantaina Stuttgartin GP:ssä tuloksella 70.18 prosenttia mahdollisista maksimipisteistä. Kovatasoisen kilpailun kärkisijat menivät maailmanlistan top kymmeneen kuuluville ratsukoille. Voiton vei Espanjan Beatriz Ferrer-Salat Delgadolla (78.44). Seuraaviksi sijoittuivat isäntämaan Isabell Werth ja Don Johnson FRH (77.70) ja Jessica von Bredow-Werndl - Unee BB (76.96).

- Se oli tasainen, keskiverto, aika sujuvakin rata. Laukkasiksaksin sisääntulo oli epäonnistunut, mikä oli kallis virhe, samoin alkutervehdys oli vähän kiemurteleva. Sain rataan nähden ihan sopivat pisteet. Tavoitteeni oli ratsastaa kymmenen parhaan joukkoon, että olisin saanut hyvän lähtöpaikan. Tällä sijoituksella riski on, että joudun starttaamaan huomenna ensimmäisenä, mikä on aina epäedullista. Huomenna mennään joka tapauksessa täysillä, rock the house! Stegars lupaa.

Kouluratsastuksen maailmancupin Länsi-Euroopan liigan kauden viides osakilpailu ratsastetaan Stuttgartissa lauantaina klo 16.30 Suomen aikaa alkaen. Mukaan karsii GP:n viisitoista parasta ratsukkoa, ja lähtövuorot arvotaan kolmessa viiden ratsukon ryhmässä GP:n sijoituksen mukaan.

Esteratsastuksen kauden viides osakilpailu hypätään myös Stuttgartissa, Suomea kilpailussa edustaa Mikko Mäentausta, mukana hevoset Eternety D ja Quenaro. Kilpailu käynnistyy sunnuntaina klo 16.25 Suomen aikaa.

20.11. Kouluratsastusta CDI5*-W Stuttgart, Saksa

Grand Prix, karsinta maailmancupin Länsi-Euroopan liigan 5. osakilpailuun, sijoittui 8/19
1) Beatriz Ferrer-Salat - Delgado, ESP 78.440%
2) Isabell Werth - Don Johnson FRH, GER 77.700%
3) Jessica von Bredow-Werndl - Unee BB, GER 76.960%
…12) Terhi Stegars - Axis TSF, FIN 70.180%
Täydet tulokset: http://eventcontent.hippoonline.de/1106/sta_erg/11_ergENG.htm?style=longines
Järjestäjä: www.stuttgart-german-masters.de