Axikselta puhti poissa

21.2.2016

Sija 10 kuitenkin maailmancupissa

Stegars kymmenes Neumünsterin maailmancupissa

Kouluratsastaja Terhi Stegars ei onnistunut tasonsa mukaan Neumünsterin maailmancupin osakilpailussa Saksassa sunnuntaina. Ratsukko oli kisassa kymmenes tuloksella 72,98, mikä jää ratsukon normaalitason alle.

 - Meille ei tullut radalla mitään virheitä, mutta puhti oli kokonaan pois, hän harmitteli.

 - Verryttelyssä hevonen tuntui tosi hyvältä, ehkä liiankin hyvältä, joten en virittänyt sitä tarpeeksi radalle.

 - Vaikka me olemme kilpailleet monta vuotta yhdessä, niin nyt tuli tällainen päivä, että potku ei riittänyt itse suoritukseen. Tästä on vain opittava ja mentävä eteenpäin, hän lupaa.

 - Yleisö kyllä tykkäsi kovasti ja sain mielettömät aplodit, jotka lämmittivät mieltä jonkin verran.

 Stegarsilla on vielä mahdollisuudet päästä edustamaan Suomea Rion olympialaisiin. Olympiaranking sulkeutuu parin viikon päästä.

 - Tämän viikonlopun tuloksista ei valitettavasti ollut mitään apua siinä projektissa, kun pisteet eivät nousseet tämän paremmiksi, hän harmittelee.

 Maailmancupin osakilpailun voittivat Saksan Isabell Werth ja Weihegold OLD upealla tuloksella 84,600 %. Toiseksi ratsasti niin ikään saksalainen Jessica von Bredow-Werndl hevosella Unee BB (80,90) ja kolmas oli Hollannin Adelinde Cornelissen ratsullaan Jerich Parzival N.O.P. (78,78).

Tulokset, Reem Acra World Cup, grand prix vapaaohjelma (15 lähti): 1) Isabell Werth - Weihegold OLD, GER, 84 600 %, 2) Jessica von Bredow-Werndl - Unee BB, GER, 80,900 %, 3) Adelinde Cornelissen - Jerich Parzival N.O.P., NED, 78,775 %, ... 10) Terhi Stegars - Axis TSF, FIN, 72,975 %.

Täydet tulokset: http://reitturniere-live.de/2016/neumuenster_1/c04_result.html