CDI-W Neumünster

19.2.2017

Emma & Sini Soul - upea 2006 s. jalostusori i. Rousseau. Kuva: Team Sini Finland
Emma & Sini Soul - upea 2006 s. jalostusori i. Rousseau. Kuva: Team Sini Finland

Kanerva - Sini Soul sai 71,145 %

Isabell Werth voitti, Emma Kanervalle maailmancupin pisteitä

Saksan Isabell Werth oli Don Johnson FRH:lla jälleen kerran lyömätön kouluratsastuksen maailmancupin osakilpailussa Pohjois-Saksan Neumünsterissä sunnuntaina. Saksa otti kaksoisvoiton, kun Helen Langehanenberg ja Damsey veievät toisen tilan.

Suomen Emma Kanerva ja Sini Soul lähtivät ensimmäiselle yhteiselle maailmancupradalleen kolmantena ratsukkona. Musiikki oli saksalaista poppia, jonka rytmi ja iloisuus sopivat upealle mustalle oriille hienosti. Ohjelma sujui viime metreille asti helpon näköisesti ja rikkeittä. Viimeisellä linjalla tuli pieni virhe vaihdoissa joka toisella askeleella. Ratsukko oli lopputuloksissa sijalla 13 teki erittäin positiivisen vaikutelman.

”Hevonen tuntui erittäin hyvältä radalla. Se oli selvästi sinut hallin sähköisen tunnelman kanssa. Eilen karsintaluokassa se vielä jännitti, mutta tänään sitä ei haitannut mikään”, Kanerva hymyili.

”Piaffeen ja piaffe-passage -siirtymisiin tarvitsemme vielä lisää voimaa. Nyt hevonen vielä etenee piaffessa turhan paljon. Ohjelma ei ole vielä teknisesti kovin vaikea. Soul on kilpaillut gp-tasolla vasta vajaan vuoden. Haluan että se tekee radan tehtävät tyytyväisenä ilman liikaa painetta.”

Kanervan ja Sini Soulin seuraava kansainvälinen kilpailu on näillä näkymin Tanskan Herningissä kolmen viikon päästä.

”Loppukesän EM-kilpailut ovat tavoitteeni ja tällä hetkellä Sini Soul vaikuttaa hevosistani varmimmalta sinne.”

Tulokset, FEI World CupTM Dressage, grand prix kür (15 lähti): 1) Isabell Werth – Don Johnson FRH GER 82,455 %, 2) Helen Langehanenberg – Damsey FRH GER 79,.150 %, 3) Madeleine Witte-Vrees – Cennin NED 77,765 %, … 13) Emma Kanerva – Sini Soul FIN 71,145 %.

Täydet tulokset: http://reitturniere-live.de/2017/neumuenster/c04_result.html