CDI*** Saumur, Ranska

30.4.2017

Ruoste & Dixiland viides vapaaohjelmassa prosentein 69,84

Kouluratsastaja Henri Ruoste teki Dixilandilla hienon GP vapaaohjelman Saumurin kolmen tähden kansainvälisissä kilpailuissa Ranskassa lauantaina. Tuloksen ja viidennen sijan arvoa nostaa se, että kyseessä oli hevosen ensimmäinen kansainvälisen GP-tason kilpailu. Perjantaina 10-vuotias holsteinruuna oli ensimmäisessä Grand Prix’ssään neljäs tuloksella 69.84 %.

- Tämä oli hyvä rata ja hevonen teki erinomaisen suorituksen, ei voi olla kuin tyytyväinen. Roblen Helsingin musiikki sopi sille hyvin, vaikka joissakin kohdin piti vähän sovittaa sitä hevosen liikkeisiin, Ruoste kertoo. Roblella hän voitti Helsinki International Horse Show´ssa lokakuussa sekä GP:n että GP vapaaohjelman.

- Dixiland on näyttävä hevonen. Sillä on paljon etuosaa, se avaa lavan hyvin ja etujalan liike on näyttävä. Se piffasi tänään tosi hyvin, mikä on tulevaisuutta ajatellen tärkeää, koska liike arvostellaan kertoimella kaksi. Radalla se ei katsele tai kääntyile, se on aika rohkea ja itsevarma hevonen, joka esiintyy mielellään. Dixiland saa pitää huomenna vapaapäivän, nuori kollega on silloin vuorossa GP Specialissa, katsotaan miten se selviytyy.

Tanskalainen, vasta 9-vuotias DWB-ruuna Huracan, starttaa sunnuntaina GP Special -finaalissa. Perjantain GP-debyytissään se otti prosentit 67.88 ja 14. tilan 36 ratsukon joukossa.

26.4.-30.4. Kouluratsastusta CDI3* Saumur, Ranska / www.cadrenoir.fr ja http://www.ot-saumur.fr 
29.4. Grand Prix vapaaohjelma, lähti 16

1) Jennifer Hoffmann - Xxxl Rubinio Nrw, USA 74.300

2) Michael George Eilberg – Marakov, GBR 73.875

3) Thamar Zweistra Hexagon's Double Dutch, NED 73.725
5) Henri Ruoste – Dixiland, FIN 72.100

Täydet tulokset: http://www.worldsporttiming.com/live/read/index.php

Tulospalvelu: http://www.worldsporttiming.com/results/cdio-saumur-2017-129/schedule.html