PM Hammarö, Ruotsi

30.6.2017

Pronssijoukkue: Anna von Wendt - Denzel, Elisabet Ehrnrooht - Wizard II, Peggy Högsten - Lord of Lennox ja Mikaela Lindh - Bellissimo L.
Pronssijoukkue: Anna von Wendt - Denzel, Elisabet Ehrnrooht - Wizard II, Peggy Högsten - Lord of Lennox ja Mikaela Lindh - Bellissimo L.

Senioreiden koulujoukkue sai pronssia

 

Kouluratsastuksessa ohjelmassa oli seniorien joukkuekilpailu grand prix -luokassa. Suomalaiset saivat hienosti pronssia joukkueella Peggy Högsten – Lord of Lennox VF, Anna von Wendt – Denzel, Elisabet Ehrnrooth – Wizard II ja Mikaela Lindh – Bellissimo L.

- Olen todella tyytyväinen senioreihin, kertoo joukkueenjohtaja Lilli Luoma paikan päältä.

- Mikaela Lindh lähti luokan viimeisenä ja onnistui todella hienosti. Elisabet ”Ettan” Ehrnrooth teki tämän kauden ehdottomasti parhaan ratansa. Anna von Wendtin hevonen ei ollut tänään aivan parhaimmillaan ja Peggy Högstenille sattui turhan oloisia virheitä. Mutta tästä jatketaan hyvillä mielin grand prix special -ohjelmaan.

Muut ikäryhmät ja pararatsastajat jatkavat joukkuekilpailua huomenna. Suomalaisratsastajat ovat pararatsastuksessa kakkostilalla tällä hetkellä. Pienten ponien torstain kilpailu oli vain verryttelyluokka, jolla ei ole vaikutusta joukkuekilpailun tuloksiin.

Kouluratsastuksessa kilpailu oli torstaina todella kireää. Suomalaiset juniorit ja nuoret ratsastivat yleisesti ottaen hyvin ja omalla tasollaan, mutta aivan kovimpaan kärkeen ei tänään ollut asiaa. Anna Tallberg ja Fernet olivat kuitenkin nuorten luokassa hienosti viidensiä liki virheettömän ohjelman jälkeen. Sekä nuorissa että junioreissa joukkue on neljäntenä ensimmäisen päivän jälkeen. SRL

Nordic Championship Dressage
Luokka SR-T - NBC Seniors Team Joukkue

1) Denmark 212.820, 2) Sweden 206.500, 3) Finland 202.360,
​4) Norway 197.120