CDIO Uggerhalne, Tanska

27.5.2018


Kanerva & Heartbrakerille lupaavasti 69,89 % GP:ssä

Emma Kanerva 69,89 % Uggerhalnen Nations Cupin GP:ssä

Suomen kouluratsastajien joukkue suoritti neljän tähden Nations Cup -kilpailuissa Uggerhalnessa, Aalborgissa, Tanskassa ensimmäisen osuutensa lauantaina ohjelmassa Grand Prix. Parhaan tuloksen suomalaisittain ratsasti Emma Kanerva Heartbreakerillä prosentein 69.89, millä ratsukko oli seitsemäs viiden sijoittuessa. Ratsukolla oli muutama erittäin kallis rike, ja toisaalta todellisia huippuhetkiä, tuomarien papereissa myös useita kahdeksikkoja.

- Ehdottomasti Emma teki huikean radan, ja myös Fian hevonen suoritti hienosti, mutta se valitettavasti spookasi ja kääntyi 180 astetta radalla. Olosuhteet olivat vaikeat, koska samaan aikaan vieressä hypättiin esteiden Nations Cup. Musiikki ja aplodit pauhasivat niin kovaa, että Stella ei kuullut pillin vihellystä, vaan ratsasti radalle kolme sekuntia liian myöhään. Siitä tuli kahden pisteen vähennys kaikilta tuomareilta, vaikka tein protestin ja yritin neuvotella tuomariston kanssa asiasta, joukkueenjohtaja Mia Stellberg kertoo.

Kouluratsastuksen Nations Cup ratkeaa sunnuntaina Grand Prix Specialissa. GP:stä ja siitä otetaan molemmista kokonaistuloksessa huomioon kolme parasta tulosta. Neljän maan välisessä joukkuekilpailussa johdossa on nyt Ruotsi pistein 215.695, toisena Alankomaat (209.675), ja kolmantena Tanska (209.543). Suomi on takana vain seitsemän pisteen erolla (202.261).

- Huomenna uusi päivä ja kuulolaite kaikille ratsastajille. Täällä painetaan ihan täysillä, Stellberg lupaa.

Maiden välinen tilanne: https://online.equipe.com/da/class_sections/310420
GP:n tulos https://online.equipe.com/fi/class_sections/310419

Takaisin