Aino, Järvenpää

29.9.2018

Elina Vilen ja Princess Passion, KorK:in sponsoroiman Future Cupin voittajapari. Kuva AM
Elina Vilen ja Princess Passion, KorK:in sponsoroiman Future Cupin voittajapari. Kuva AM

Future Cupin voitto junioriratsukolle Elina Vilen & Princess Passion

Kansainvälinen Mercedes-Benz Aino Masters CSI2*
Ratsastuskeskus Aino, Järvenpää

Vaikuttava kouluratsastusilta Ainossa
Stella Halgelstam ja New Hill Julitrea loistivat

Stella Hagelstam ja tamma New Hill Julitrea ihastuttivat ja vakuuttivat sekä tuomariston että yleisön Grand Prix vapaaohjelmallaan musiikilla. Ratsukko voitti luokan ylivoimaisesti tuloksella 76,870 prosenttia. Tuomariston puheenjohtaja Paula Nysten kehui ratsukkoa illan tähdeksi.

-Ratsukko teki rikkeettömän ja tasapainoisen ohjelman, jossa oli vaikeutta ja yhdistelmiä. Stella näytti siltä, että suoritus tuntui hyvältä, ja se myös näytti hyvältä. Myös ulkomainen tuomarimme [Kurt Christensen] piti paljon ratsukosta.

Anna von Wendt nousi Denzelillä toiseksi tuloksella 70,300 prosenttia ja sai myös Nysteniltä kiitosta hyvästä työskentelystä. Perjantai-ilta pyhitettiin Ainon ratsastuskeskuksessa kokonaan kouluratsastukselle, ja areenalla nähtiin maajoukkuetähtien lisäksi nuoria nousevia kykyjä. Eri ikäluokille tarkoitetun Dressage Future Cupin finaalissa nähtiin myös näyttäviä vapaaohjelmia, joissa musiikki todella nosti ja kuljetti ratsukoiden suorituksia näyttävimmiksi. Kukin ikäluokka esitti oman tasonsa vapaaohjelman ja kilpaili toisiaan vastaan.

Finaalin voitti juniori Elina Vilén hevosella Princess Passion vahvalla tuloksella 70.865 prosenttia. Poniratsukko Jenni Silventoinen ja Hazelberg's Macho jäi niukasti toiseksi (70.290).

-Kärkiratsukot olivat todella taitavia. Hevoset liikkuivat pirteästi ja energisesti ja ratsastajat olivat taitavia. He esittivät oman tasonsa tekniset ja vaativat liikkeet hyvin, ja suorituksissa oli hyvät koreografiat, Nysten kuvailee.

NIKA Lifestyle Dressage Night
GP vapaaohjelma musiikilla. FEI Kür Grand Prix. 5 lähtijää ja 2 sijoittuu.

1) Stella Hagelstam, Boen Ratsastajat ry – New Hill Julitrea 76.870%, 2) Anna von Wendt, Björkboda Dressage ry/Rf – Denzel 70.300%, 
Täydet tulokset: LINKKI

Dressage Future Cup Finaali, presented by UNIKULMA. 8 lähtijää ja 2 sijoittuu.
1) Elina Vilén, Nika Team ry – Princess Passion 70.865%, 2) Jenni Silventoinen, Kotkan Ratsastajat ry – Hazelberg's Macho 70.290%, 
Täydet tulokset: LINKKI

SRL