Woikoski SM-kilpailut 2020

21.9.2020

Pilvi Tuominen - G-Renzo. Kaikki kuvat: SRL/Hanna Heinonen
Pilvi Tuominen - G-Renzo. Kaikki kuvat: SRL/Hanna Heinonen
Stella Hagelstam - Franziskaner
Stella Hagelstam - Franziskaner
Anna von Wendt - Sir Fashion
Anna von Wendt - Sir Fashion
Pilvi Rientonen - Denzel
Pilvi Rientonen - Denzel
Veera Paloheimo - Wolle Wolkenstein
Veera Paloheimo - Wolle Wolkenstein
Mea Packalén - Feuerball
Mea Packalén - Feuerball
Janna Pursiainen - Hiero
Janna Pursiainen - Hiero
Louise Jönsson - Dayna
Louise Jönsson - Dayna
Martta Palola - Hottas Höjris
Martta Palola - Hottas Höjris
Johanna Similä - Mein Freund
Johanna Similä - Mein Freund
Venla Lahtinen - Classified
Venla Lahtinen - Classified
Roosa Salo - Sir Maximus
Roosa Salo - Sir Maximus

Anna von Wendt ja Sir Fashion kouluratsastuksen SM-voittoon

Kouluratsastuksen Suomen mestaruuksista muodostui todellinen jännitysnäytös. Lauantain ensimmäisen osakilpailun jälkeen tilanne kärjessä oli varsin tiukka, ja sunnuntaina mitalipaikat ratsastettiin uusiksi ratkaisevassa GP vapaaohjelmassa.

Voittajakolmikkoon nousi samalla joukko uusia nimiä. Vuoden 2016 Suomen mestari, kemiönsaarelainen Anna von Wendt, pisti hienolla, uudella kilpaoriillaan Sir Fashion kaiken peliin, ja vei vapaaohjelman voitollaan Suomen mestaruuden yhteispistein 133.3.

Hopealle nousi Tammelan Pilvi Tuominen pistein 131.0. Ratsastaja nousi gp-tasolle vasta tällä kaudella G-Renzolla, jonka hän on itse kouluttanut viisivuotiaasta. Pari oli johdossa ensimmäisen osuuden jälkeen. Pronssille nousi nelinkertainen Suomen mestari, porvoolainen Stella Hagelstam, joka toi SM-areenalle juuri gp-tasolle nousseen olderburgruuna Franziskanerin.  

- Ajattelin, ettei ole mitään menetettävää, vedin tänään aivan täysiä. Fasu tsemppasi hyvin! Eilen en ollut itse riittävän päättäväinen, ja suoritus jäi vähän vaisuksi, päätin että tänään ratsastan. Niin tein, ja hyvin meni, von Wendt hymyilee.

- Hevonen on hieno, näyttävä ja laadukas. Sille täytyy saada vain lisää voimaa, että saadaan virheet pois ja tekeminen varmemmaksi. Olosuhteet täällä olivat ihan huikeat, siitä kiitos Woikoskelle ja Palmbergeille.

Sir Fashion on ollut von Wendtillä puolitoista vuotta, siitä ensimmäinen vuoden Saksassa tämän valmentaja Jonny Hilberathin luona. Yhteisen kilpauransa mestarikaksikko aloitti helmikuussa. SM-kilpailussa ratsukko kilpaili kolmannen GP:nsä ja toisen GP vapaaohjelmansa. Elokuussa Von Wendt sijoittui hevosella elokuussa toiseksi Virossa Ruilan kansainvälisten kilpailujen GP vapaaohjelmassa, jossa ratkottiin  maailmancupin Keski-Euroopan liigan osakilpailu.

Sir Fashion, 14, on Rheinlandin ja Oldenburgin kantakirjoihin hyväksytty jalostusori, jonka isä on Sir Donnerhall ja emänisä Rosenkavaljer.

Pilvi Tuominen on koulutukseltaan ratsastuksenopettaja ja pitää omaa yksityistallia Tammelassa. Ratsastanut hän on jo 40 vuotta, mutta gp-kausi on ensimmäinen. Tuomista valmentaa Nina Dunder.

- Reino on erittäin luonteikas ja kuumuva, mutta siinä on paljon laatua ja karismaa, Tuominen kertoo kilpakumppanistaan, jonka kanssa yhteistä matkaa on kestänyt jo yhdeksän vuotta.

- Se käy kesällä isolla laitumella, menee puomeja ja irtohyppää, mutta sen kanssa ei ole todellakaan rentouttavaa maastoilla.  

Hagelstam toi Franziskanerin hevosen ensimmäisille gp-radoille suoraan SM-kilpailuihin.

- Muutama viikko sitten en vielä ajatellut lähteä tänne. Mutta kun ei täällä Suomessa muutakaan juuri tapahdu, ja hevonen on hirveän fiksu, rauhallinen ja yritteliäs, päätin tulla mukaan. Ajattelin, että katson päivä kerrallaan hevosen ehdoilla. Se oli eilen tosi hyvä ratsastaa, vaikka meille tulikin kalliita virheitä, tänään sitten käärittiin hihat ja käytiin tosissaan töihin. On todella palkitsevaa nostaa uusi hevonen gp-tasolle. Nyt se saa lomaa, se on tehnyt huikean kauden.

Mea Packalénille ja Feuerballille nuorten SM-kultaa

EM-kilpailuissa elokuussa finaalipaikan ratsastanut Mea Packalén voitti nyt nuorten ratsastajien molemmat SM-osakilpailut hevosellaan Feuerball ja kultamitalin yhteistuloksella 146,7.

Mikaela ”Fia” Fabricius-Bjerren kanssa valmentautuva, Tanskassa asuva Packalén otti nyt ensimmäisen nuorten mestaruutensa. Ponivuosilta hänellä on värisuora SM-mitaleita.

-Todella hyvä yleisfiilis jäi, vaikka tänään tuli vähän virheitä. Pelkäsin, tuleeko hevonen villiksi, mutta se suoritti erittäin hyvin, kertoo tyytyväinen kultamitalisti .

Hän toivoo hevosen riittävän jatkoon myös seniorivuosina.

- Laukanvaihdoissa ei tule ongelmia. Piffit ja paffit tarvitsee vielä opettaa, tähän asti olemme keskittyneet nuorten luokissa tarvittaviin asioihin.

Hopealle ratsasti Janna Pursiainen hevosellaan Hiero (140,7). Packalénin tavoin hänelläkin on menossa viimeinen nuorten vuosi.

- Olen tyytyväinen viikonloppuun ja hevoseen, joka on ollut minulla kolmisen vuotta. Hiero on kiltti ja helppo. Sillä ei ole metkuja, Pursiainen kehuu mukavaa kilpakumppaniaan.

Talliyrittäjänä perheen ratsastuskoulussa työskentelevää Pursiaista valmentaa Kiki Nyberg.

Kolmannelle sijalle ja pronssille nousi viime vuoden mestari Louise Jönsson Daynalla (140,3).

- Olen erittäin tyytyväinen tähän päivään. Eilenkin oli oikein hyviä pätkiä, varsinkin raviohjelmassa, mutta piruetissa hevonen hermostui ja koska liikkeen pisteet kerrotaan vielä kahdella, menetimme pisteitä todella paljon.

Kikko Kalliokosken valmentamalla Jönssonilla on vielä ensi vuosi jäljellä nuorissa ratsastajissa.

Lapsiratsastajien mestaruus Venla Lahtiselle ja Classifiedille

 Lapsiratsastajien voiton vei Venla Lahtinen, 13, hevosellaan Classified yhteistuloksella 148.3.

- Sinänsä tultiin hakemaan kokemusta, sijoitus oli plussaa ja täältä lähdetään paljon kokeneempana. Aika tasaista menoa oli. Eilinen rata oli ensimmäinen yli 75 prosentin ratani. Se yllätti ja olin aika tyytyväinen. Alku- ja loppupysähdykset tuntuivat varmoille, tiesin että tämä onnistuu, reipas lapsiratsastaja kommentoi.

Hän kuvailee vasta 7-vuotiasta hevostaan sosiaaliseksi ja inspiroituvaksi tapaukseksi.

-Se saa nyt monta vapaata, pitää varmaan leipoa porkkanakakkua sille. Suunnitelmissa on Winter Cup ja ensi vuodesta pitää katsoa, miten hevonen oppii vaihdot ja vaativan asiat, joita tarvitaan junioreiden luokissa, Lahtinen kertoo suunnitelmistaan.

Vihtiläisen ratsukon valmentaja on Eeva-Maria Porthan-Broddell

Hopeaa otti Selma Maula, 13, Lohjalta. Häntä valmentaa Maarit Raiskio.

 - Tulin tänne hakemaan kokemusta, eikä minulla ollut oikeastaan tavoitetta mitalista. Hain enemmän sitä, että hevosesta tulee varmempi. Se on vähän säikky ja omapäinen ja tekee omia juttujaan. Nyt se suoritti hyvin ja kuunteli mitä pyysin. Se on ollut minulla vähän yli vuoden eli meillä on ensimmäinen kisakausi menossa.

Pronssin vei Keminmaasta kotoisin oleva Adalina Hälinen hevosellaan La Mason. Ratsukkoa valmentaa Katariina Pajari.

- Ensimmäinen päivä oli tosi hyvä, saimme ennätysprosentit.  Tänään oli aika paljon vaikeampi päivä ja jännitti. Hevonen on aika kokenut 12-vuotias ja se on tehnyt vaativan A:n asioita. Yhteistyömme alkoi reilu viisi kuukautta sitten.

Roosa Salo ja Sir Maximus Welshwarrior ponien parhaat

Raumalainen Roosa Salo, 13, kirkasti viimevuotisen pronssinsa poninsa Sir Maximus Welshwarriorin kanssa kullaksi kouluratsastuksen SM-kilpailuissa Woikoskella Mäntyharjulla. Ratsukko voitti molemmat osakilpailut, yhteistulos 142.113.

-Olen kaikkein tyytyväisin Maxiin, se on tosi seurallinen ja maailman paras poni. Seuraavaksi teen sen kanssa kaikkea kivaa, hyppään, menen ilman satulaa ja maastoilen.

Poni on ollut ratsastajallaan kolme vuotta, tämä itse on seitsemännellä luokalla, ja ponivuosia on vielä edessä. Ratsukkoa valmentaa Marika Pöyri-Pirkola.

Hopeaa otti oriveteläinen Pinja Pohjosmäki, 16, ponilla Caramba (138.7). Ratsastajan viimeinen ponivuosi sai hienon päätöksen ratsukon ensimmäisissä SM-kisoissa. Ratsastajaa valmentaa Anu Korppoo.

- Olen tosi tyytyväinen miten ponini tsemppasi täällä, ja että pystyin pitämään omat hermoni kasassa. Nyt pitää alkaa etsiä hevosta, toivon että ponini pääsisi vielä oppimestariksi hyvälle uudelle omistajalle.

Pronssimitalistit Matilda Piispa, 14, ja Vasehöjs Kashi (137,6) ovat kotoisin Perniöstä, kaksikkoa valmentavat, Anna Kärkkäinen ja Kiki Nyberg. SM-mitali on ratsastajan ensimmäinen.

- Olen erityisen tyytyväinen küriimme, se meni nyt hyvin verrattuna edelliseen kertaan. Ponini on  innostunut musiikista, nyt se malttoi ja ja tsemppasi hyvin, ja kaikki meni kuten oli tarkoituskin.

Koko kärkikolmikko edusti Suomea mallikkaasti elokuussa EM-kisoissa. Ponien kilpailu oli varsin kovatasoinen, mukaan mitalitaistoon lähti 29 ratsukkoa, niistä sunnuntaille karsi mukaan 12 parasta.

Senioreiden SM-tulosten yhteenveto
 

1) Anna Von Wendt, BJÖRKBODA DRESSAGE RY/RF – Sir Fashion 133.3,
2) Pilvi Tuominen, HELSINGIN RATSASTAJAT RY – G-Renzo 131.0,
3) Stella Hagelstam, BOEN RATSASTAJAT RY – Franziskaner 130.4,
4) Pilvi Rientonen, BJÖRKBODA DRESSAGE RY/RF – Denzel 129.1, 5) Kira Joanna Kanerva, HYVINKÄÄN URHEILURATSASTAJAT RY – Dorazio 128.6, 6) Elli Tuominen, ABC RATSASTAJAT RY – Woodcroft Rockstar 125.4, 7) Jonna Aaltonen, RATSASTUSSEURA EQUUS RY – Riccardo L 59.5, 8) Tiia Hyysalo, GUMBÖLEN RATSASTAJAT RY – Betty B 59.4, 9) Susanna Hyypiä, LAHAN URHEILURATSASTAJAT RY – Avemmo 58.3

OY WOIKOSKI AB
Prix de Stiroom  FEI Kür Grand Prix 1999

6 lähtijää ja 2 sijoittuu

1) Anna Von Wendt, BJÖRKBODA DRESSAGE RY/RF – Sir Fashion 70.125%, 2) Stella Hagelstam, BOEN RATSASTAJAT RY – Franziskaner 67.920%,
3) Kira Joanna Kanerva, HYVINKÄÄN URHEILURATSASTAJAT RY – Dorazio 65.975%, 4) Pilvi Rientonen, BJÖRKBODA DRESSAGE RY/RF – Denzel 65.800%, 5) Pilvi Tuominen, HELSINGIN RATSASTAJAT RY – G-Renzo 65.405%, 6) Elli Tuominen, ABC RATSASTAJAT RY – Woodcroft Rockstar 64.815%

Prix de Stiroom FEI Grand Prix 2020
9 lähtijää ja 3 sijoittuu

1) Pilvi Tuominen, HELSINGIN RATSASTAJAT RY – G-Renzo 65.587%,
2) Pilvi Rientonen, BJÖRKBODA DRESSAGE RY/RF – Denzel 63.326%,
3) Anna Von Wendt, BJÖRKBODA DRESSAGE RY/RF – Sir Fashion 63.196%, 4) Kira Joanna Kanerva, HYVINKÄÄN URHEILURATSASTAJAT RY – Dorazio 62.587%, 5) Stella Hagelstam, BOEN RATSASTAJAT RY – Franziskaner 62.456%, 6) Elli Tuominen, ABC RATSASTAJAT RY – Woodcroft Rockstar 60.544%, 7) Jonna Aaltonen, RATSASTUSSEURA EQUUS RY – Riccardo L 59.543%, 8) Tiia Hyysalo, GUMBÖLEN RATSASTAJAT RY – Betty B 59.435%, 9) Susanna Hyypiä, LAHAN URHEILURATSASTAJAT RY – Avemmo 58.348%

Nuorten ratsastajien SM-yhteenveto

1) Mea Packalén, HUSÖN RATSASTAJAT RY – Feuerball 146.7,
2) Janna Pursiainen, HANKASALMEN RATSASTAJAT RY – Hiero 140.7,
3) Louise Jönsson, HELSINGIN RATSASTAJAT RY – Dayna 140.3,
4) Emmi Salminen, HUSÖN RATSASTAJAT RY – St' Ophir 136.8, 5) Jenni Kinnunen, KANGASALAN RATSASTAJAT RY – Cobain 136.8, 6) Lotta Luomajärvi, HELSINGIN RATSASTAJAT RY – May Deveraux WS 2818 136.7, 7) Eerika Hakala, TURUN SEUDUN RATSASTAJAT RY – American Beauty 132.3, 8) Alexandra Haglund, FÄBODANTIEN RATSASTAJAT RY – Laram 132.1, 9) Karla Rasilainen, KANGASALAN RATSASTAJAT RY – Tara Felicity 2797 130.4, 10) Milla-Iida Laari, SIILIN RATSASTAJAT RY – Martha 127 RP 129.9, 11) Emma Metsänoja, TAMMELAN RATSASTAJAT RY – Armas Zarzo II 129.1, 12) Lotta Sundberg, RATSASTUSSEURA DC RY – Pin Rock's Victoria 2975 126.5, 13) Daniela Therman, HUSÖN RATSASTAJAT RY – Sara Enshöj 62.8, 14) Camilla Aarnio-Wihuri, PAIMION RATSASTAJAT RY – Zero Tolerance 62.1, 15) Daniela Therman, HUSÖN RATSASTAJAT RY – Enzo 61.5, 16) Veera Pirkola, RATSASTUSSEURA VARSA RY – Hot 'n Totti 61.1, 17) Elina Vilén, NIKA TEAM RY – Akitros S 60.9, 18) Annika Palo, ETELÄ-KARJALAN URHEILURATSASTAJAT RY – Candeo 56.8, 19) Camilla Aarnio-Wihuri, PAIMION RATSASTAJAT RY – Chopin 0.0, 19) Ronja Reina, JYVÄSSEUDUN RATSUKOT RY – Hilton III 0.0

Prix de House of Horses  Vaativa A FEI Kür Nuorille ratsastajille 2006
12 lähtijää ja 3 sijoittuu

1) Mea Packalén, HUSÖN RATSASTAJAT RY – Feuerball 73.960%,
2) Louise Jönsson, HELSINGIN RATSASTAJAT RY – Dayna 73.585%,
3) Janna Pursiainen, HANKASALMEN RATSASTAJAT RY – Hiero 71.925%,
4) Jenni Kinnunen, KANGASALAN RATSASTAJAT RY – Cobain 69.490%, 5) Lotta Luomajärvi, HELSINGIN RATSASTAJAT RY – May Deveraux WS 2818 69.330%, 6) Emmi Salminen, HUSÖN RATSASTAJAT RY – St' Ophir 68.685%, 7) Eerika Hakala, TURUN SEUDUN RATSASTAJAT RY – American Beauty 68.430%, 8) Karla Rasilainen, KANGASALAN RATSASTAJAT RY – Tara Felicity 2797 66.420%, 9) Alexandra Haglund, FÄBODANTIEN RATSASTAJAT RY – Laram 65.915%, 10) Emma Metsänoja, TAMMELAN RATSASTAJAT RY – Armas Zarzo II 65.715%, 11) Milla-Iida Laari, SIILIN RATSASTAJAT RY – Martha 127 RP 65.100%, 12) Lotta Sundberg, RATSASTUSSEURA DC RY – Pin Rock's Victoria 2975 60.795%

Prix de House of Horses Vaativa A FEI Prix St Georges - Nuorten ratsastajien joukkueohjelma 2009
20 lähtijää ja 5 sijoittuu

1) Mea Packalén, HUSÖN RATSASTAJAT RY – Feuerball 72.735%,
2) Janna Pursiainen, HANKASALMEN RATSASTAJAT RY – Hiero 68.735%,
3) Emmi Salminen, HUSÖN RATSASTAJAT RY – St' Ophir 68.118%,
4) Lotta Luomajärvi, HELSINGIN RATSASTAJAT RY – May Deveraux WS 2818 67.353%,
5) Jenni Kinnunen, KANGASALAN RATSASTAJAT RY – Cobain 67.265%,
6) Louise Jönsson, HELSINGIN RATSASTAJAT RY – Dayna 66.706%, 7) Alexandra Haglund, FÄBODANTIEN RATSASTAJAT RY – Laram 66.147%, 8) Lotta Sundberg, RATSASTUSSEURA DC RY – Pin Rock's Victoria 2975 65.736%, 9) Milla-Iida Laari, SIILIN RATSASTAJAT RY – Martha 127 RP 64.823%, 10) Karla Rasilainen, KANGASALAN RATSASTAJAT RY – Tara Felicity 2797 63.970%, 11) Eerika Hakala, TURUN SEUDUN RATSASTAJAT RY – American Beauty 63.824%, 12) Emma Metsänoja, TAMMELAN RATSASTAJAT RY – Armas Zarzo II 63.412%, 13) Daniela Therman, HUSÖN RATSASTAJAT RY – Sara Enshöj 62.765%, 14) Camilla Aarnio-Wihuri, PAIMION RATSASTAJAT RY – Zero Tolerance 62.059%, 15) Daniela Therman, HUSÖN RATSASTAJAT RY – Enzo 61.470%, 16) Veera Pirkola, RATSASTUSSEURA VARSA RY – Hot 'n Totti 61.147%, 17) Elina Vilén, NIKA TEAM RY – Akitros S 60.941%, 18) Annika Palo, ETELÄ-KARJALAN URHEILURATSASTAJAT RY – Candeo 56.824%, 19) Camilla Aarnio-Wihuri, PAIMION RATSASTAJAT RY – Chopin Hyl., 19) Ronja Reina, JYVÄSSEUDUN RATSUKOT RY – Hilton III Hyl.

Juniorien SM-pisteyhteenveto

1) Veera Paloheimo, HYVINKÄÄN URHEILURATSASTAJAT RY – Wolle Wolkenstein 143.0,
2) Martta Palola, KORSHOLMS SPORTRYTTARE RY – Hottas Höjris 139.3,
3) Johanna Similä, TUOMARINKYLÄN RATSASTAJAT RY – Mein Freund 136.4,
4) Sanni Heliste, HELSINGIN RATSASTAJAT RY – San Heinrich 136.3, 5) Emma Liikanen, HUSÖN RATSASTAJAT RY – Capac 134.8, 6) Tinja Ekroth, HYVINKÄÄN URHEILURATSASTAJAT RY – Whenever Klint 133.9, 7) Tuisku Maria Lamberg, LIDRID-TEAM RY – Netstutteriets Bachio 133.2, 8) Pinja Järvinen, ROCKY RIDERS RY RF – Fahrenheit 44 132.1, 9) Lia Lundström, HELSINGIN RATSASTAJAT RY – Wald Hit 131.7, 10) Emmi Alahonko, PINOMÄKI ROYALITY RIDING CLUB RY – Sandrina 130.5, 11) Anni Plith, HELSINGIN RATSASTAJAT RY – Midt-West Zalando 130.3, 12) Sabina Saloniemi, RATSASTUSSEURA AINO RY – Glenn van't Gestelhof 128.7, 13) Mette Kauppila, RAVIJÄRVEN RATSASTAJAT RY – Donna Lottchen 127.3, 14) Lotta Pulli, ETELÄ-KARJALAN URHEILURATSASTAJAT RY – Cacau 62.9, 15) Jenni Joanna Silventoinen, KOTKAN RATSASTAJAT RY – O.N. Madam Butterfly 2214 60.7, 16) Senni Tolonen, LIDRID-TEAM RY – Ansgårds Aragorn 60.3, 17) Senni Tolonen, LIDRID-TEAM RY – Royal Dandy 58.8, 18) Aino Hirvonen, BOEN RATSASTAJAT RY – Chica Queen 56.8, 19) Vera Karhu, KESKI-POHJANMAAN HEVOSHARRASTAJAT RY – Löwes Hackman 55.5, 20) Eevi Ilves, KORPILAHDEN RATSASTAJAT RY – Forajido IV 0.0

Prix de MH Plan  Vaativa B FEI Kür Junioreille 2006
13 lähtijää ja 4 sijoittuu

1) Veera Paloheimo, HYVINKÄÄN URHEILURATSASTAJAT RY – Wolle Wolkenstein 73.440%,
2) Martta Palola, KORSHOLMS SPORTRYTTARE RY – Hottas Höjris 71.310%, 3) Johanna Similä, TUOMARINKYLÄN RATSASTAJAT RY – Mein Freund 70.035%,
4) Sanni Heliste, HELSINGIN RATSASTAJAT RY – San Heinrich 69.800%,
5) Tinja Ekroth, HYVINKÄÄN URHEILURATSASTAJAT RY – Whenever Klint 67.825%, 6) Emma Liikanen, HUSÖN RATSASTAJAT RY – Capac 67.580%, 7) Pinja Järvinen, ROCKY RIDERS RY RF – Fahrenheit 44 67.295%, 8) Lia Lundström, HELSINGIN RATSASTAJAT RY – Wald Hit 67.225%, 9) Anni Plith, HELSINGIN RATSASTAJAT RY – Midt-West Zalando 67.105%, 10) Emmi Alahonko, PINOMÄKI ROYALITY RIDING CLUB RY – Sandrina 66.330%, 11) Sabina Saloniemi, RATSASTUSSEURA AINO RY – Glenn van't Gestelhof 65.590%, 12) Tuisku Maria Lamberg, LIDRID-TEAM RY – Netstutteriets Bachio 64.810%, 13) Mette Kauppila, RAVIJÄRVEN RATSASTAJAT RY – Donna Lottchen 64.190%

Prix de MH Plan  Vaativa B FEI Junioreiden joukkueohjelma 2009/2018
20 lähtijää ja 5 sijoittuu

1) Veera Paloheimo, HYVINKÄÄN URHEILURATSASTAJAT RY – Wolle Wolkenstein 69.606%,
2) Tuisku Maria Lamberg, LIDRID-TEAM RY – Netstutteriets Bachio 68.424%, 3) Martta Palola, KORSHOLMS SPORTRYTTARE RY – Hottas Höjris 68.000%, 4) Emma Liikanen, HUSÖN RATSASTAJAT RY – Capac 67.243%,
5) Sanni Heliste, HELSINGIN RATSASTAJAT RY – San Heinrich 66.546%,
6) Johanna Similä, TUOMARINKYLÄN RATSASTAJAT RY – Mein Freund 66.394%, 7) Tinja Ekroth, HYVINKÄÄN URHEILURATSASTAJAT RY – Whenever Klint 66.061%, 8) Pinja Järvinen, ROCKY RIDERS RY RF – Fahrenheit 44 64.849%, 9) Lia Lundström, HELSINGIN RATSASTAJAT RY – Wald Hit 64.515%, 10) Emmi Alahonko, PINOMÄKI ROYALITY RIDING CLUB RY – Sandrina 64.151%, 11) Anni Plith, HELSINGIN RATSASTAJAT RY – Midt-West Zalando 63.182%, 12) Mette Kauppila, RAVIJÄRVEN RATSASTAJAT RY – Donna Lottchen 63.152%, 13) Sabina Saloniemi, RATSASTUSSEURA AINO RY – Glenn van't Gestelhof 63.151%, 14) Lotta Pulli, ETELÄ-KARJALAN URHEILURATSASTAJAT RY – Cacau 62.909%, 15) Jenni Joanna Silventoinen, KOTKAN RATSASTAJAT RY – O.N. Madam Butterfly 2214 60.682%, 16) Senni Tolonen, LIDRID-TEAM RY – Ansgårds Aragorn 60.349%, 17) Senni Tolonen, LIDRID-TEAM RY – Royal Dandy 58.848%, 18) Aino Hirvonen, BOEN RATSASTAJAT RY – Chica Queen 56.788%, 19) Vera Karhu, KESKI-POHJANMAAN HEVOSHARRASTAJAT RY – Löwes Hackman 55.485%, 20) Eevi Ilves, KORPILAHDEN RATSASTAJAT RY – Forajido IV Hyl.

Lasten SM-tulos

1) Venla Lahtinen, TERVALAMMEN RATSASTAJAT RY – Classified 148.3,
2) Selma Maula, TUOMARINKYLÄN RATSASTAJAT RY – Butterfly Tirlittan 143.2,
3) Adalina Hälinen, MERI-LAPIN RATSASTAJAT RY – La Mason 135.3,
4) Coco Roine, RATSASTUSSEURA DC RY – Kameo 135.2, 5) Inka Autio, TORPAN RATSASTAJAT RY – Don Rohmina W 2766 127.3, 6) Gea Patricia Salminen, SUOMEN FRIISILÄISHEVOSYHDISTYS RY – Oeds V 124.0, 7) Laura Rantamo, SUOMEN ARABIHEVOSYHDISTYS RY – Samarah ox 123.1, 8) Julia Reinikkala, ETELÄ-KYMEN URHEILURATSASTAJAT RY – Platon II 122.8, 9) Ronja Holmström, VÄST-NYLANDS RYTTARE RF – Saffrons Musical 121.4, 10) Henni-Liina Hassinen, POHJOIS-KARJALAN URHEILURATSASTAJAT RY – Deluxe 2931 69.8, 11) Aamu Hukka, SUOMEN KENTTÄRATSASTUSSEURA RY – Rilena 58.8

Prix de Hallahuhta  Helppo A  FEI Lasten henkilökohtainen ohjelma 2020
10 lähtijää ja 3 sijoittuu

1) Venla Lahtinen, TERVALAMMEN RATSASTAJAT RY – Classified 72.451%, 2) Selma Maula, TUOMARINKYLÄN RATSASTAJAT RY – Butterfly Tirlittan 71.398%,
3) Coco Roine, RATSASTUSSEURA DC RY – Kameo 64.336%,
4) Adalina Hälinen, MERI-LAPIN RATSASTAJAT RY – La Mason 63.868%, 5) Inka Autio, TORPAN RATSASTAJAT RY – Don Rohmina W 2766 62.153%, 6) Gea Patricia Salminen, SUOMEN FRIISILÄISHEVOSYHDISTYS RY – Oeds V 61.959%, 7) Julia Reinikkala, ETELÄ-KYMEN URHEILURATSASTAJAT RY – Platon II 59.783%, 8) Ronja Holmström, VÄST-NYLANDS RYTTARE RF – Saffrons Musical 58.118%, 9) Laura Rantamo, SUOMEN ARABIHEVOSYHDISTYS RY – Samarah ox 57.940%, 10) Henni-Liina Hassinen, POHJOIS-KARJALAN URHEILURATSASTAJAT RY – Deluxe 2931 Hyl.

Prix de Hallahuhta  Helppo A  FEI Lasten joukkueohjelma 2020
11 lähtijää ja 3 sijoittuu

1) Venla Lahtinen, TERVALAMMEN RATSASTAJAT RY – Classified 75.875%, 2) Selma Maula, TUOMARINKYLÄN RATSASTAJAT RY – Butterfly Tirlittan 71.850%,
3) Adalina Hälinen, MERI-LAPIN RATSASTAJAT RY – La Mason 71.475%,
4) Coco Roine, RATSASTUSSEURA DC RY – Kameo 70.900%, 5) Henni-Liina Hassinen, POHJOIS-KARJALAN URHEILURATSASTAJAT RY – Deluxe 2931 69.775%, 6) Laura Rantamo, SUOMEN ARABIHEVOSYHDISTYS RY – Samarah ox 65.150%, 7) Inka Autio, TORPAN RATSASTAJAT RY – Don Rohmina W 2766 65.125%, 8) Ronja Holmström, VÄST-NYLANDS RYTTARE RF – Saffrons Musical 63.275%, 9) Julia Reinikkala, ETELÄ-KYMEN URHEILURATSASTAJAT RY – Platon II 63.050%, 10) Gea Patricia Salminen, SUOMEN FRIISILÄISHEVOSYHDISTYS RY – Oeds V 62.050%, 11) Aamu Hukka, SUOMEN KENTTÄRATSASTUSSEURA RY – Rilena 58.800%

Ponien SM-yhteistulos

1) Roosa Salo, RAUMAN HEVOSYSTÄVÄT RY – Sir Maximus Welshwarrior 142.1,
2) Pinja Pohjosmäki, TAMPEREEN RATSASTUSSEURA RY – Caramba 90 RP 138.7,
3) Matilda Piispa, SALO RIDING CLUB RY – Vasehöjs Kashi 137.6,
4) Ellen Vuorinen, KYRKSLÄTT IDROTTSFÖRENING RF – Fairytale Twilight 5 RP 132.1, 5) Mila Pietarila, PRO RIDERS KAINUU RY – Rosengårdens Night Hawk 131.4, 6) Saana Hannula, RATSASTUSSEURA AINO RY – Dacapo de l'Aube 130.8, 7) Rebecka Olsson, HELSINGIN RATSASTAJAT RY – Pin Rock's Cotton Candy 130.7, 8) Gea Patricia Salminen, SUOMEN FRIISILÄISHEVOSYHDISTYS RY – Hazelberg's Macho 128.2, 9) Ada Tarvonen, ESSE RYTTARE RF – Klockas Innishannon 127.8, 10) Rita Vaarala, LAKEUDEN RATSASTAJAT RY – Snow Princess 127.7, 11) Halla Suonvieri, RAUMAN RATSASTAJAT RY – Okkie 127.6, 12) Venla Lahtinen, TERVALAMMEN RATSASTAJAT RY – Maskerade HE 127.2, 13) Mila Pietarila, PRO RIDERS KAINUU RY – Avalon 63.7, 14) Anniina Kolu, VESILAHDEN SEUDUN RATSASTAJAT RY – Narco van de Beekerheide 62.3, 15) Ruut Mantela, RATSASTUSSEURA EQUUS RY – Hillside Arwen 614 NF 62.2, 16) Saara Vainio, SALO RIDING CLUB RY – Remark 61.8, 17) Amanda Prittinen, KESKI-POHJANMAAN HEVOSHARRASTAJAT RY – Strandagers Cherie 61.4, 18) Saija Kulhelm, KOTKAN RATSASTAJAT RY – Aramis 60.9, 18) Veera Vesto, VESILAHDEN SEUDUN RATSASTAJAT RY – United Colours 60.9, 20) Inka Autio, TORPAN RATSASTAJAT RY – Pin Rock's Twister Sister 60.7, 21) Miina Kinnunen, GOLDEN RIDERS RY – Wikners Gazebo 60.1, 22) Anni Huhtala, KESKI-POHJANMAAN HEVOSHARRASTAJAT RY – Morgrid ut Deuten 59.7, 23) Katri Säynäjärvi, LAHDEN PONIURHEILIJAT RY – Sirukko 59.4, 24) Dareia Nordling, KYRKSLÄTT IDROTTSFÖRENING RF – V.K. Nestor 58.9, 25) Matilda Laakkonen, TAMPEREEN RATSASTUSSEURA RY – Hazelberg's Wayard 58.7, 26) Ada Tarvonen, ESSE RYTTARE RF – Eros 57.9, 27) Amanda Prittinen, KESKI-POHJANMAAN HEVOSHARRASTAJAT RY – C-Tom 55.9, 28) Liina-Miina Pekkala, OULUN RATSASTAJAT RY – Black Jack 51.2, 29) Antonia Niemelä, JÄRVENPÄÄN RATSASTUSSEURA RY – Hunsingo's Twister 4 WPB 0.0

Prix de Stanley Servicing Riding Arenas Helppo A FEI Kür Poniratsastajille 2007
12 lähtijää ja 3 sijoittuu

1) Roosa Salo, RAUMAN HEVOSYSTÄVÄT RY – Sir Maximus Welshwarrior 73.100%,
2) Pinja Pohjosmäki, TAMPEREEN RATSASTUSSEURA RY – Caramba 90 RP 70.755%,
3) Matilda Piispa, SALO RIDING CLUB RY – Vasehöjs Kashi 69.145%,
4) Ellen Vuorinen, KYRKSLÄTT IDROTTSFÖRENING RF – Fairytale Twilight 5 RP 68.290%, 5) Mila Pietarila, PRO RIDERS KAINUU RY – Rosengårdens Night Hawk 66.460%, 6) Saana Hannula, RATSASTUSSEURA AINO RY – Dacapo de l'Aube 65.960%, 7) Rebecka Olsson, HELSINGIN RATSASTAJAT RY – Pin Rock's Cotton Candy 65.730%, 8) Ada Tarvonen, ESSE RYTTARE RF – Klockas Innishannon 65.305%, 9) Halla Suonvieri, RAUMAN RATSASTAJAT RY – Okkie 65.260%, 10) Rita Vaarala, LAKEUDEN RATSASTAJAT RY – Snow Princess 65.065%, 11) Gea Patricia Salminen, SUOMEN FRIISILÄISHEVOSYHDISTYS RY – Hazelberg's Macho 64.955%, 12) Venla Lahtinen, TERVALAMMEN RATSASTAJAT RY – Maskerade HE 62.805%

Prix de Stanley Servicing Riding Arenas | Helppo A | FEI Kür Poniratsastajille 2007
Kansallinen | Poni | Hevonen | Kouluratsastus
12 lähtijää ja 3 sijoittuu

1) Roosa Salo, RAUMAN HEVOSYSTÄVÄT RY – Sir Maximus Welshwarrior 73.100%, 2) Pinja Pohjosmäki, TAMPEREEN RATSASTUSSEURA RY – Caramba 90 RP 70.755%, 3) Matilda Piispa, SALO RIDING CLUB RY – Vasehöjs Kashi 69.145%, 4) Ellen Vuorinen, KYRKSLÄTT IDROTTSFÖRENING RF – Fairytale Twilight 5 RP 68.290%, 5) Mila Pietarila, PRO RIDERS KAINUU RY – Rosengårdens Night Hawk 66.460%, 6) Saana Hannula, RATSASTUSSEURA AINO RY – Dacapo de l'Aube 65.960%, 7) Rebecka Olsson, HELSINGIN RATSASTAJAT RY – Pin Rock's Cotton Candy 65.730%, 8) Ada Tarvonen, ESSE RYTTARE RF – Klockas Innishannon 65.305%, 9) Halla Suonvieri, RAUMAN RATSASTAJAT RY – Okkie 65.260%, 10) Rita Vaarala, LAKEUDEN RATSASTAJAT RY – Snow Princess 65.065%, 11) Gea Patricia Salminen, SUOMEN FRIISILÄISHEVOSYHDISTYS RY – Hazelberg's Macho 64.955%, 12) Venla Lahtinen, TERVALAMMEN RATSASTAJAT RY – Maskerade HE 62.805%

Prix de Stanley Servicing Riding Arenas Helppo A FEI Ponien joukkueohjelma 2012/2018
29 lähtijää ja 8 sijoittuu

1) Roosa Salo, RAUMAN HEVOSYSTÄVÄT RY – Sir Maximus Welshwarrior 68.971%,
2) Matilda Piispa, SALO RIDING CLUB RY – Vasehöjs Kashi 68.457%,
3) Pinja Pohjosmäki, TAMPEREEN RATSASTUSSEURA RY – Caramba 90 RP 67.943%,
4) Rebecka Olsson, HELSINGIN RATSASTAJAT RY – Pin Rock's Cotton Candy 65.000%,
5) Mila Pietarila, PRO RIDERS KAINUU RY – Rosengårdens Night Hawk 64.943%,
6) Saana Hannula, RATSASTUSSEURA AINO RY – Dacapo de l'Aube 64.886%,
7) Venla Lahtinen, TERVALAMMEN RATSASTAJAT RY – Maskerade HE 64.400%,
8) Ellen Vuorinen, KYRKSLÄTT IDROTTSFÖRENING RF – Fairytale Twilight 5 RP 63.780%,
9) Mila Pietarila, PRO RIDERS KAINUU RY – Avalon 63.714%, 10) Gea Patricia Salminen, SUOMEN FRIISILÄISHEVOSYHDISTYS RY – Hazelberg's Macho 63.229%, 11) Rita Vaarala, LAKEUDEN RATSASTAJAT RY – Snow Princess 62.629%, 12) Ada Tarvonen, ESSE RYTTARE RF – Klockas Innishannon 62.514%, 13) Halla Suonvieri, RAUMAN RATSASTAJAT RY – Okkie 62.343%, 14) Anniina Kolu, VESILAHDEN SEUDUN RATSASTAJAT RY – Narco van de Beekerheide 62.291%, 15) Ruut Mantela, RATSASTUSSEURA EQUUS RY – Hillside Arwen 614 NF 62.200%, 16) Saara Vainio, SALO RIDING CLUB RY – Remark 61.771%, 17) Amanda Prittinen, KESKI-POHJANMAAN HEVOSHARRASTAJAT RY – Strandagers Cherie 61.371%, 18) Saija Kulhelm, KOTKAN RATSASTAJAT RY – Aramis 60.886%, 18) Veera Vesto, VESILAHDEN SEUDUN RATSASTAJAT RY – United Colours 60.886%, 20) Inka Autio, TORPAN RATSASTAJAT RY – Pin Rock's Twister Sister 60.657%, 21) Miina Kinnunen, GOLDEN RIDERS RY – Wikners Gazebo 60.114%, 22) Anni Huhtala, KESKI-POHJANMAAN HEVOSHARRASTAJAT RY – Morgrid ut Deuten 59.657%, 23) Katri Säynäjärvi, LAHDEN PONIURHEILIJAT RY – Sirukko 59.400%, 24) Dareia Nordling, KYRKSLÄTT IDROTTSFÖRENING RF – V.K. Nestor 58.914%, 25) Matilda Laakkonen, TAMPEREEN RATSASTUSSEURA RY – Hazelberg's Wayard 58.714%, 26) Ada Tarvonen, ESSE RYTTARE RF – Eros 57.914%, 27) Amanda Prittinen, KESKI-POHJANMAAN HEVOSHARRASTAJAT RY – C-Tom 55.857%, 28) Liina-Miina Pekkala, OULUN RATSASTAJAT RY – Black Jack 51.171%, 29) Antonia Niemelä, JÄRVENPÄÄN RATSASTUSSEURA RY – Hunsingo's Twister 4 WPB Hyl.

FEI Intermediate I 2020
18 lähtijää ja 5 sijoittuu

1) Kira Joanna Kanerva, HYVINKÄÄN URHEILURATSASTAJAT RY – Sandora 67.108%,
2) Anna Von Wendt, BJÖRKBODA DRESSAGE RY/RF – Sir Skyfall 66.961%, 3) Helkky Ylönen, KORPILAHDEN RATSASTAJAT RY – Kiahan Sinclair 65.539%,
4) Else Väyrynen, STALL ANNA RIDERS RY – Equlei 65.343%,
5) Paula Seikku, HELSINGIN RATSASTAJAT RY – Diarrah B 64.804%,
6) Krista Turunen, DRESSAGE TEAM TRAVERS RY – Diamant Noir 3150 64.363%, 7) Ella Paloheimo, HYVINKÄÄN URHEILURATSASTAJAT RY – Scarlet Majlund 63.333%, 8) Mari Similä, SIMILÄN RATSASTUSURHEILIJAT RY – Zalzatime 62.892%, 9) Jenni Kolkkala, PINOMÄKI ROYALITY RIDING CLUB RY – Lope de Vega 62.598%, 10) Ulla Seuranen, RATSASTUSSEURA EQUI-OULU RY – Capri M 62.010%, 11) Kristiina Purdy, SUONENJOEN VASAMA RIDERS RY – Florina 61.961%, 12) Auli Lamers, JYVÄSSEUDUN RATSUKOT RY – Expreszo B 61.568%, 13) Sonja Danielsson, KANGASALAN RATSASTAJAT RY – Percival 60.196%, 13) Johanna Metsälä, ETELÄ-KARJALAN URHEILURATSASTAJAT RY – Izbrannik 60.196%, 15) Nora Kerppola, NIKA TEAM RY – Ziron L 59.314%, 16) Mari Similä, SIMILÄN RATSASTUSURHEILIJAT RY – Åkaers Desire 57.108%, 17) Elina Korhonen, EQUESTRIAN TEAM DIAMOND RY – Don Monroy Kesk., 17) Heidi Leiniäinen, JYVÄSSEUDUN RATSUKOT RY – Exciting Kesk.

Vaativa A  FEI Esiohjelma 7-vuotiaille hevosille 2016 nuoret hevoset
6 lähtijää ja 2 sijoittuu

1) Siiri Kyrö, ORIMATTILAN RATSASTAJAT RY – Dewdrop's Johnny Depp 73.319%,
2) Stella Hagelstam, BOEN RATSASTAJAT RY – Hagels DeBeers 72.689%,
3) Katja Kuokka, KAAKON RATSASTAJAT RY – Fillyhill's My Special 67.058%, 4) Susanna Hyypiä, LAHAN URHEILURATSASTAJAT RY – Ivemmo 66.262%, 5) Katja Laine, TEAM KAWERDA RY – Kawerda's Fiandro 65.539%, 6) Laura Sassi, LIDRID-TEAM RY – Guru 63.393%

Galena cup finaali,  Vaativa B:0 2009
3 lähtijää ja 1 sijoittuu

1) Anna Kärkkäinen, YPÄJÄN RATSASTAJAT RY – Kulta-ahon Kasimir 70.333%,
2) Erika Marttinen, MIKKELIN RATSASTUSSEURA RY – Tähden Välke 63.583%, 3) Erica Högman, NEVAS GÅRD RYTTARE RY – Sarantino 62.917%

Vaativa B | FEI Loppukilpailuohjelma 6-vuotiaille hevosille 2004
3 lähtijää ja 1 sijoittuu

1) Oona Ylirautia, LOHJAN RATSASTAJAT RY – Farjana 70.900%,
2) Auli Lamers, JYVÄSSEUDUN RATSUKOT RY – J'Adore JV 66.200%, 3) Auli Lamers, JYVÄSSEUDUN RATSUKOT RY – Jackson 65.000%

Prix de MH Plan  Vaativa B  FEI Junioreiden esiohjelma 2009
22 lähtijää ja 6 sijoittuu

1) Katja Laine, TEAM KAWERDA RY – Kawerda's Fiandro 65.500%,
2) Sonja Lesch, HELSINGIN RATSASTAJAT RY – Kom Snowwhite 64.250%,
3) Micaela Rosenlew, KYRKSLÄTT IDROTTSFÖRENING RF – New Hill Raffaello 63.833%,
4) Monika Jauhiainen, BOEN RATSASTAJAT RY – Hagels Tiffany 63.750%,
5) Laura Sassi, LIDRID-TEAM RY – Guru 63.667%,
6) Johanna Metsälä, ETELÄ-KARJALAN URHEILURATSASTAJAT RY – Izbrannik 63.583%,
7) Anna-Maria Wikner, KYRKSLÄTT IDROTTSFÖRENING RF – Wikners Diamondzsa 63.250%, 8) Mari Kettunen, KAAKON RATSASTAJAT RY – Gottfrid 62.417%, 9) Auli Lamers, JYVÄSSEUDUN RATSUKOT RY – Eliot 62.167%, 10) Sanni Heliste, HELSINGIN RATSASTAJAT RY – San Heinrich 61.834%, 11) Katja Kuokka, KAAKON RATSASTAJAT RY – Fillyhill's My Special 61.667%, 12) Lotta Pulli, ETELÄ-KARJALAN URHEILURATSASTAJAT RY – Cacau 61.000%, 13) Anne-Mari Vanhanen, MIKKELIN RATSASTUSSEURA RY – Lacoste 60.167%, 14) Maria Ekman, ETELÄ-KARJALAN URHEILURATSASTAJAT RY – Lanson OLD 59.917%, 15) Senni Tolonen, LIDRID-TEAM RY – Royal Dandy 58.834%, 16) Sabina Saloniemi, RATSASTUSSEURA AINO RY – Glenn van't Gestelhof 58.167%, 17) Senni Tolonen, LIDRID-TEAM RY – Ansgårds Aragorn 57.917%, 18) Lina Maria Bärlund, HUSAARIRATSASTAJAT RY – First Finn Royal 57.750%, 19) Karoliina Hannonen, RATSASTUSSEURA EQUUS RY – Year One R 57.417%, 20) Sara Mönkkönen, VÄST-NYLANDS RYTTARE RF – Dreamboy 55.584%, 21) Vilma Leppäkangas, ÄÄNESEUDUN RATSASTAJAT RY – Walsertal 49.250%, 22) Sonja Lesch, HELSINGIN RATSASTAJAT RY – Neapolitano V Thais-1 Hyl.