Jäsentiedote

12.4.2013

Uusi puheenjohtaja Teemu Ahtee esittäytyy


Hyvät jäsenet,

Kisakauden kynnyksellä muutama rivi yhdistysasiaa.

Ensinnä on syytä esittäytyä. Nimeni on Teemu Ahtee ja olen nyt ensimmäistä vuotta KorK:n puheenjohtajana. Kiitos edeltävälle puheenjohtajalle Mikko Luhtalalle hyvin tehdystä työstä!

Aloitin ratsastuksen 1988 Leppävaaran Ratsastuskoululla, siksi lajiksi on valikoitunut kouluratsastus esteiden sijaan. Oman hevosen hankin ensimmäisen kerran vasta 2005. Nyt alla on kolmas hevonen, 5 -vuotias Oldenburgilaisruuna Sarotti, kavereiden kesken Seppo. Sepon kanssa olisi tarkoitus osallistua 5 -vuotisluokkiin alkavalla kisakaudella. Palkkaa minulle maksaa Finnair, lennän kapteenina Airbus-merkkisillä lentokoneilla ympäri maailmaa.

Hallituksen kevät


Hallitus on tänä vuonna kokoontunut kolmasti. Valitettavasti heti alkuun kävi ilmi, että Matkalla Rioon oli pakko peruuttaa osallistujapulan takia. Tiedottaminen – tai lähinnä sen puute – taisi olla suurin syy miksi kiinnostus tapahtumaan oli niinkin vaatimatonta. Läksyt on opittu, seuraavaa tapahtumaa tulemme markkinoimaan huomattavasti aktiivisemmin.

Tukia olemme maksaneet alkuvuoden aikana jo useammalle kisajärjestäjälle. Ilahduttavaa on, että jo ennen ulkokauden alkua on järjestetty useampi vaikea tai GP -luokka.

Kesän kisoista

Kouluratsastuksen SM-kisat ovat 24.– 26.5. Kirkkonummen Peuramaalla. Tänä vuonna kaikki ikäluokat, ponit, juniorit, nuoret ja seniorit kisaavat SM -mitaleista samassa paikassa samaan aikaan. Hienoa, että Peuramaan Ratsastajat näkevät suuren vaivan järjestäessään tällaisen tapahtuman. Muistetaan mennä joukolla paikalle kannustamaan. Vielä kun sää suosisi…

Senioreiden PM -kisat ratsastetaan Helsingin Ratsastajien isännöiminä Laaksolla kesäkuussa.

5- ja 6-vuotiaiden kouluhevosten katsastukset elokuun alun nuorten hevosten MM-kisoihin järjestetään tänäkin vuonna Hinthaarassa, Boen kartanossa 12.6.

Syyskuussa on mahdollisuus seurata esteratsastusta upeissa puitteissa. GP -sarjan finaalit ratsastetaan Olympiastadionilla 61 vuoden jälkeen. Jos järjestäjät onnistuvat, on kyseessä mahdollisuus markkinoida ratsastusta lajina ainutlaatuisella tapahtumalla. Olisi mielestäni hyvä saada mukaan myös näytösluonteinen kouluratsastusosuus.

Loppusanat

Lopuksi pari sanaa suunnitelmista. Syksyn alkuun on tarkoitus saada huipputason klinikka järjestymään. Kuka esiintyy ja milloin, selvinnee lähiviikkojen aikana. Nettisivuille ja facebook-ryhmään tulee heti tietoa kun klinikka-aika varmistuu.

Ja kyllä, markkinointiin tullaan panostamaan huomattavan paljon paremmin kuin alkuvuonna.

Onnea ja menestystä kesän kisoihin!

Teemu Ahtee

puheenjohtaja