Avustusten hakeminen

Avustusten hakeminen vuonna 2019
 

Kilpailujen järjestäjät:

Ratsastusseurat voivat hakea avustusta ulkomaisen FEI tuomarin kuluihin. Kirjalliset avustushakemukset voi toimittaa puheenjohtajalle. Hakemuksessa tulee käydä ilmi milloin ja missä kilpailut järjestetään ja kuka on FEI tuomari kisoissa.

Tuomaritukea vastaan nimetään luokka Prix de KorK -luokaksi,  järjestäjä saa julkistettavaksi mainoksen ja mahdollisesti KorK:in banderollin. Luokan voittajalle pääsääntöisesti on varattu KorK:in voittajaloimi. Luokan voittajasta pitää toimittaa julkaisukelpoinen kuva samaan osoitteeseen kuin hakemus.

Luokan pitää olla virallinen kilpailuluokka eli vähintään kolme osallistujaa.

Tuomarit ja valmentajat:

Voivat anoa omaan koulutukseensa harkinnanvaraista tukea. Hakemuksessa pitää käydä ilmi, mikä koulutus on kyseessä ja miten hakija näkee tämän tukevan toimintaansa kouluratsastuksen parissa. Kirjallisen hakemuksen kulutositteineen voi osoittaa puheenjohtajalle.

Ratsastajat:

Alle 25-vuotiaat ratsastajat voivat hakea tukea kansainvälisiin kilpailuihin ulkomaille. Kilpailutuki on kertaluonteinen

Ratsastajat, tuomarit, valmentajat, kilpailujen järjestäjät

Ratsastaja-, tuomari- ja valmentajajäseniä samoinkuin kisojen järjestäjiä voidaan tukea myöntämällä apurahoja tai stipendejä harkinnan mukaan mikäli varoja on riittävästi käytettävissä.

Kirjalliset anomukset lähetetään kuluneen kilpailukauden loputtua KorK:in hallitukselle, joka päättää avustuksista yhdistyksen senhetkisen taloudellisen tilanteen mukaisesti. Anomuksiin tulisi liittää tiedot tuloksista samoin kuin mahdolliset kuitit kuluista.

Mahdolliset avustukset jaetaan ensisijaisesti yhdistyksen jäseniksi liittyneille.